Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Sri Lanka met kinderen - familiereis Sri LankaSri Lanka met kinderen

   Individuele Sri Lanka reizen met kinderen

   Reizen door Sri Lanka met kinderen kan volgens ons prima. Het is een veilig en makkelijk land om in te reizen. Als je met kinderen reist, ben je gebonden aan de schoolvakanties en deze reis is dan ook ideaal in de zomermaanden.

   Wij vinden dat je door contact met de lokale bevolking het land écht beleeft. Maak kennis met het echte Sri Lankaanse leven bij een gastvrije gezin in onze homestay. Vaar door het groene Negombo, spot olifanten in het wild en ga thee plukken op het platteland. Natuurlijk is er ook ruimte om te luieren aan het strand. Voor het hele gezin biedt een reis door Sri Lanka voldoende afwisseling tussen natuur, cultuur en ontspanning.

   Familiereis Sri Lanka - olifanten safariOp ontdekking in Sri Lanka met je kids

   Je reist met een auto of busje met privé-chauffeur. Hij kent de weg en je stopt wanneer je wilt. Afwisselend slaap je in een comfortabel hotel met zwembad of in een echte safaritent in de bush. Ook een nacht in een koloniaal landhuis mag tijdens je Sri Lanka reis met kinderen niet ontbreken. Vaak zit je wat langer op een plek, zodat je niet steeds hoeft te verkassen. Kortom een afwisselende en comfortabele reis.

   Neem eens een kijkje op onze Sri Lanka Kids website voor onze bouwstenen en rondreizen.

    

    

    De Sri Lanka Kids bouwstenen bekijken
   of
   naar het Sri Lanka Kids rondreizen overzicht