Sri Lanka met kinderen

Sri Lanka met kinderen en tieners

Sri Lanka met kinderenSteeds meer reislustige ouders ontdekken dat rondreizen door Sri Lanka met kinderen en tieners heel erg leuk is. Kinderen zijn nieuwsgierig en kijken op een andere manier naar de wereld. Sri Lanka is een veilig en makkelijk land om in te reizen. Neem eens een kijkje op onze Sri Lanka Kids website voor onze bouwstenen en rondreizen.

Je reist rond met privé-chauffeur. Hij kent de weg en je stopt wanneer je wilt. Afwisselend slaap je in een comfortabel hotel met zwembad of in een echte safaritent in de bush. Vaak zit je wat langer op een plek, zodat je niet dagelijks hoeft te verkassen.

Maak kennis met het echte Sri Lankaanse leven bij een gastvrije gezin in onze homestay. naast het vervoer en verblijf zijn ook activiteiten inbegrepen in je reis. Fiets langs eeuwenoude tempelruïnes, spot wilde olifanten op safari en leer een curry koken en word een junior masterchef. Natuurlijk is er ook ruimte om lekker te luieren aan het strand. Voor het hele gezin biedt een familiereis door Sri Lanka voldoende afwisseling tussen natuur, cultuur en ontspanning.

 

Verstuur je reisplan