Ella Sri Lanka

Sri Lanka vakantie - meisjeJe eigen Sri Lanka vakantie samenstellen

Riksja Sri Lanka biedt een groot aantal korte vakanties van drie tot vijf dagen aan die we bouwstenen noemen. We hebben veel bouwstenen waar je uit kunt kiezen. Ook de Malediven staan erbij.

Wij trachten alles wat in Sri Lanka bijzonder is in een korte Sri Lanka vakantie op te nemen. Je kunt die korte reissegmenten ook zelf bij elkaar zoeken en combineren zoals het jou uitkomt. Op die manier stel je eenvoudig je ideale Sri Lanka reis samen zonder vast te zitten aan een standaard programma. Wij stellen eventueel transfers en overnachtingen voor die de bouwstenen met elkaar verbinden. Verlengen of verkorten kan altijd. Wij proberen alle wensen zoveel mogelijk te vervullen. Wil je weten waar de bouwstenen en/of rondreizen liggen? Kijk dan op onze Sri Lanka-kaart.

Om je eigen vakantie naar Sri Lanka aan te vragen, kun je vrijblijvend een reisaanvraag doen. Je kunt ons ook even bellen of een mailtje sturen.

 

Hoe zet je je Sri Lanka vakantie in elkaar?

Je kunt zelf de bouwstenen uitkiezen die je achtereenvolgens zou willen doen. Wij regelen dan de eventuele transfers en overnachtingen die de bouwstenen met elkaar verbinden.

De meeste vakanties beginnen met een Easy going startpakket in Negombo. Van hieruit kun je allerlei bouwstenen doen in het midden van Sri Lanka, of meer zuidelijk. Je kunt gemakkelijk een hele vakantie samenstellen met de bouwstenen bij de koningssteden, Kandy, de theeheuvels, het strand of de koloniale plaatsen.

Ook hebben we zelf een aantal vaste combinaties van bouwstenen gemaakt, waarvan wij denken dat ze inhoudelijk en geografisch goed bij elkaar passen. Dit zijn onze rondreizen.

Je kunt je Sri Lanka reis geheel vrjiblijvend aanvragen. We zullen binnen enkele dagen reageren met een prijsopgave en een reisplan. Desgewenst kan je de samengestelde Sri Lanka vakantie boeken.

 

Heeft deze informatie je geholpen?

100,00% vond deze informatie nuttig (gebasseerd op 3 beoordelingen)

1 Star2 Stars
Loading...