Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Pitstop in VOC-tijd

  Sri Lanka Colombo

  Pitstop in VOC-tijd
  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
  Reisschema: Galle - Colombo
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 132,- p.p. bij 2 personen

  Eeuwen geleden hebben Portugal, Engeland maar ook Nederland voet aan wal gezet. Hollandse huizen aan kanalen en straten met kleine steentjes nemen je mee terug naar de VOC tijd. De oude scheepvaarders hielden van comfort en luxe in hun verre oord.
  Tijdens deze Sri Lanka bouwsteen bezoek je de oude steden en herleef je de oude VOC tijden. Reis van het zuidwesten van Sri Lanka terug naar Colombo, vanwaar je naar het vliegveld wordt gebracht voor de terugreis. Geniet in koloniaal Colombo van de high tea in een sfeervol pand en buik vervolgens uit in een stijlvol hotel met dezelfde koloniale sfeer.

  Overnachten: 1 nacht in een stijlvol boutique hotel
  Excursie: geen
  Transport: privé-auto met chauffeur, transfer van Colombo naar luchthaven
  Maaltijden: 1x ontbijt, high tea
  • transfer naar de volgende bouwsteen
  • maaltijden naast het ontbijt en de high-tea
  • fooien

  Sri Lanka Colombo - high teaDag 1 – Aankomst Sri Lanka Colombo

  We starten in Galle, waar je de invloeden van de Portugezen en Hollanders goed kunt zien. In de kleine straatjes vind je nog vele antiekwinkels waar je overblijfselen uit de oude VOC tijd ziet, zoals aardewerk, munten, meubilair en glazen. Na het bezoek aan Galle kom je weer aan in Colombo waar je een stadstoer maakt en getrakteerd wordt op een high tea in het koloniale Galle Face hotel. Slapen doe je in een stijlvol boutique hotel gelegen bij een meer.

  Overnacht je liever in een koloniaal hotel waar vervlogen tijden zijn omgezet in sfeer en comfort, vraag de reisspecialist dan naar de mogelijkheden.

  Koloniaal Sri Lanka - Colombo straatbeeldDag 2 – Vertrek uit Colombo Sri Lanka

  Als je ‘s ochtends wakker wordt in je bed dan is het weer even omschakelen waar je ook al weer bent. Je loopt door de stijlvolle gangen met hoge plafonds richting de ontbijtzaal. Geniet van je maaltijd in koloniaal Colombo voordat we je weer naar het vliegveld brengen voor de terug reis naar Europa. De meeste vluchten vertrekken ‘s middags al, dus je hebt niet meer tijd om de stad in te gaan. Wil je graag meer tijd in Colombo dan kunnen we een extra nacht inplannen voor je.

  Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

  Colombo - Special Stay

  Reissom: € 166,- p.p. bij 2 personen
  Inbegrepen: 1 nacht in het koloniale Mount Lavina Hotel met ontbijt, high tea en transfer

  De laatste nacht van de reis net wat specialer maken dan verblijf je in het koloniale Mount Lavina Hotel, de voormalige woning van de Engelse gouverneur.

  Het hotel ligt direct aan een privéstrand en een terras met uitzicht op de baai en skyline van Colombo. Ook is er een spa aanwezig en een fijn zwembad zodat je de reis op een relaxte manier kunt afsluiten. Je verblijft in een sfeervolle kamer met zeezicht.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Pitstop in VOC-tijd
  Colombo - Special Stay
  x
  Terug naar overzicht