Colombo tuktuk

De Colombo mix: modern en koloniaal

Colombo Sri Lanka

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Colombo > Luchthaven
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: vanaf € 133,- p.p. bij 2 personen
(prijs excl. vervoer naar de volgende bouwsteen)

Houd je van steden of vind je het fijn om de reis niet te ver van de luchthaven af te sluiten, reis dan van het zuiden van Sri Lanka terug naar Colombo. Geniet in koloniaal Colombo van de high tea in een sfeervol pand en buik vervolgens uit in het stijlvol en rustig gelegen hotel net buiten het stadscentrum. Met enkele Tuk Tuk minuten sta je in hartje centrum waar je nog veel oude statige gebouwen ziet in Europese stijl. In de avond kun je flaneren over de Galle Face Green, een halve kilometer lange promenade die de stad scheidt van de Indische oceaan. Locals komen hier graag met familie en vrienden samen om de dag afsluiten en een hapje te eten bij een van de vele eetstalletjes.

Overnachten: 1 nacht in een stijlvol boutique hotel
Excursie: geen
Transport: privé-auto met chauffeur, transfer van Colombo naar luchthaven
Maaltijden: 1x ontbijt, high tea
  • transfer naar de volgende bouwsteen

  • maaltijden naast het ontbijt en de high-tea

  • fooien

Colombo Sri Lanka - high teaDag 1 – Aankomst Sri Lanka Colombo

Vandaag reis je vanaf de zuidkust of luchthaven naar de hoofdstad Colombo. Samen met je chauffeur maak je een stadstoer en wordt je getrakteerd op een high tea in een koloniaal hotel met een chique tuin. Slapen doe je in een stijlvol boutique hotel gelegen bij een meer.

Overnacht je liever in een koloniaal hotel waar vervlogen tijden zijn omgezet in sfeer en comfort, vraag de reisspecialist dan naar de mogelijkheden.

Koloniaal Sri Lanka - Colombo straatbeeldDag 2 – Vertrek uit Colombo Sri Lanka

Als je ’s ochtends wakker wordt in je bed dan is het weer even omschakelen waar je ook al weer bent. Je loopt door de stijlvolle gangen met hoge plafonds richting de ontbijtzaal. Geniet van je maaltijd in koloniaal Colombo voordat we je weer naar het vliegveld brengen voor de terugreis naar Europa. De meeste vluchten vertrekken ’s middags al, dus je hebt niet meer tijd om de stad in te gaan. Wil je graag meer tijd in Colombo dan kunnen we een extra nacht inplannen voor je.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Colombo - Special Stay

Reissom: vanaf € 151,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 1 nacht in het koloniale Mount Lavina Hotel met ontbijt, high tea en transfer

Wil je de laatste nacht van de reis net wat specialer maken? Dan verblijf je in het koloniale Mount Lavina Hotel, de voormalige woning van de Engelse gouverneur.

Het hotel ligt direct aan een privéstrand en een terras met uitzicht op de baai en skyline van Colombo. Ook is er een spa aanwezig en een fijn zwembad zodat je de reis op een relaxte manier kunt afsluiten. Je verblijft in een sfeervolle kamer met zeezicht.

Welke optie wil je aanvragen?

De Colombo mix: modern en koloniaal
Colombo - Special Stay
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan