Rondreis Srilanka online
Home > Bouw je reis > Vliegtickets

Vliegtickets naar Colombo, Sri Lanka

Een vliegticket Sri Lanka op maat

Naast het op maat maken van jouw Sri Lanka reis, kan Sri Lanka online ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Sri Lanka bouwstenen of een Sri Lanka rondreis).
Boek je vliegticket Sri Lanka bijvoorbeeld via Sri Lanka Airways

óf: zelf je vliegticket Sri Lanka zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Sri Lanka vlucht via onze vliegtickets engine boeken (ook als je alleen een losse vlucht zoekt). Hier zie je direct de beschikbare vliegtickets en bijbehorende tarieven. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul een aanvraagformulier in. Onze Sri Lanka online reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.
Totaalprijs laagseizoen vanaf € 768,- per persoon Boekings-
klasse
economy Route Amsterdam of Brussel - Colombo
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 972,- per persoon Boekings-
klasse

economy

Overstap

Dubai

Totaalprijs laagseizoen vanaf € 639,- per persoon Boekings-
klasse
economy Route Düsseldorf - Colombo/Male
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 764,- per persoon Boekings-
klasse
economy Overstap

Dubai

Totaalprijs laagseizoen vanaf € 854,- per persoon Boekings-
klasse
economy Route Amsterdam - Colombo
Male - Amsterdam
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 889,- per persoon Boekings-
klasse
economy Overstap Dubai
Totaalprijs laagseizoen vanaf € 819,- per persoon Boekings-
klasse
economy Route Amsterdam - Colombo
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 1118,- per persoon Boekings-
klasse
economy Overstap Rome of Frankfurt
Totaalprijs laagseizoen vanaf  € 774,- per persoon Boekings-
klasse
 economy Route  Amsterdam - Colombo
Totaalprijs hoogseizoen vanaf  € 1034,- per persoon Boekings-
klasse
 economy Overstap  Abu Dhabi

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Sri Lanka).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Sri Lanka vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.Terug naar de hoofdpagina van Sri Lanka online


Sri Lanka online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.