Rondreis Srilanka online
Home > Praktisch > Overnachten

Overnachten in Srilanka

Op reis met Srilanka online slaap je in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben voor onze bouwstenen gezocht naar kleinschalige accommodaties en naar afwisseling in de reis. De bouwstenen zijn opgebouwd uit het verblijf, vervoer en excursies die we zelf het leukst vinden. Je verblijft in karakteristieke, sfeervolle accommodaties die we goed bij de omgeving vinden passen.

De overnachtingen maken een belangrijk deel uit van je reis en daarom besteden we veel aandacht aan de selectie ervan. De accommodaties van Srilanka online hebben we allemaal zelf bezocht en we hebben vooral gelet op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid van het personeel, hygiene en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hieronder vind je een impressie van de categorieën van de accommodaties die wij in onze reizen hebben opgenomen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Eenvoudig heeft ook zo z'n charme

Een overnachting in een simpele accommodatie met beperkte faciliteiten, behoort tot deze categorie. De meeste zijn mooi gelegen, op een groot stuk grond of hebben een landelijke sfeer. Tijdens de bouwsteen Raften bij Adam's Peak en in Trincomalee verblijf je in een eenvoudige accommodatie. Ook ons resort aan de oostkust kan geplaatst worden in categorie twee.

Karakteristiek en sfeervol

Dit zijn de comfortabele hotels tijdens je reis. Deze accommodaties zijn sfeervol en goed onderhouden en hebben een prima locatie. Hierin maken we onderscheid in de diverse types zoals bungalows, hotelkamers en pensions. Tijdens de bouwsteen Olifant in Buddha's achtertuin slaap je bijvoorbeeld in karakteristieke hotels waarvan de wijdse uitzichten en sfeervolle kamers ons erg aanspreken. Ook het hotel, gelegen in de bergen van Ella behoort tot de comfortabele categorie. Dit hotel is rustig gelegen en wij genoten van een bijzonder uitzicht over de groene bergen.

Net iets meer luxe

Voor sommige van onze locaties vinden we wat meer comfort wel even lekker. De accommodaties die we hier hebben geselecteerd, bieden je niet alleen wat meer comfort maar zijn ook sfeervol. In Tangalle kun je bijvoorbeeld genieten van je eigen ruime en comfortabele cabana waar je vanuit je luie stoel op de veranda uitkijkt op de zee. Reis je door voor een tropisch toetje op de Malediven, dan behoort ook je verblijf hier tot deze luxere categorie. Geniet van hagelwitte zandstranden en een azuurblauwe zee die je vanuit je hotelkamer of watervilla al kunt zien. 

Sri Lanka online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.