Rondreis Srilanka online
Home > Bouw je reis > Bouwstenen > Pitstop in VOC-tijd
Koloniaal Sri Lanka - Galle

Pitstop in VOC-tijd

koloniaal colombo sri lanka

Eeuwen geleden hebben Portugal, Engeland maar ook Nederland voet aan wal gezet. Hollandse huizen aan kanalen en straten met kleine steentjes nemen je terug naar de VOC tijd. De oude scheepvaarders hielden van comfort en luxe in hun verre oord.
Tijdens deze Sri Lanka bouwsteen bezoek je de oude steden en herleef je de oude VOC tijden. Reis van het zuidwesten van Sri Lanka terug naar Colombo, vanwaar je naar het vliegveld wordt gebracht voor de terugreis. Geniet in koloniaal Colombo van de hightea in een sfeervol pand en buik vervolgens uit in een stijlvol hotel met dezelfde kolaniale sfeer.
Reisduur

2 dagen / 1 nacht, aanvang dagelijks

Aanvragen

Aanvragen bouwsteen srilanka.

Reissom

€ 118,- p.p. bij 2 personen

Overnachten

1 overnachting in stijlvol boutique hotel (foto's)

Inclusief

overnachtingen met ontbijt en high tea, transfer naar de luchthaven

Vervoer

privé-auto met chauffeur
Exclusief overige maaltijden, transport vanaf vorige bouwsteen Landkaart kaart van Sri Lanka

Dag 1 - Aankomst Colombo: hoofdstad van Sri Lanka

We starten in Galle, waar je de invloeden van de Portugezen en Hollanders goed kunt zien. In de kleine straatjes vind je nog vele antiek winkels waar je overblijfselen uit de oude VOC tijd vindt zoals aardewerk, munten, meubilair en glazen. Na het bezoek aan Galle kom je weer aan in Colombo waar je een stadstour maakt en getrakteerd wordt op een hightea in het koloniale Galle Face hotel. Slapen doe je in een stijlvol boutique hotel gelegen bij een meer.

Overnacht je liever in een koloniaal hotel waar vervlogen tijden zijn omgezet in sfeer en comfort, vraag de reisspecialist dan naar de mogelijkheden.
Colombo Sri Lanka - high tea
Koloniaal Sri Lanka - Colombo straatbeeld

Dag 2 - Vertrek uit Colombo Sri Lanka

Als je 's ochtends wakker wordt in je bed dan is het weer even omschakelen waar je ook al weer bent. Lopend door de stijlvolle gangen met hoge plafonds richting de ontbijtzaal. Geniet van je maaltijd in koloniaal Colombo voordat we je weer naar het vliegveld brengen voor de terug reis naar Europa. De meeste vluchten vertrekken 's middags al, dus je hebt niet meer tijd om de stad in te gaan. Wil je graag meer tijd in Colombo dan kunnen we een extra nacht inplannen voor je.

Aanvragen bouwsteen srilanka Bekijk bouwstenen srilanka

Een kijkje in je accommodatie

Colombo - Special Stay

De laatste nacht van de reis net wat specialer maken dan verblijf je in het koloniale Mount Lavina Hotel, de voormalige woning van de Engelse gouverneur.

Het hotel ligt direct aan een privéstrand en een terras met uitzicht op de baai en skyline van Colombo. Ook is er een spa aanwezig en een fijn zwembad zodat je de reis op een relaxte manier kunt afsluiten. Je verblijft in een sfeervolle kamer met zeezicht.

€ 156,- p.p. bij 2 personen per nacht inclusief transfer, ontbijt en de hightea
terug naar het Sri Lanka bouwsteen overzicht



Sri Lanka online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.